Certificats


CQC

El " Centre de Certificació Xina de Qualitat" (CQC) desenvolupa una tasca de certificació voluntària , per als productes fora de la categoria de certificació obligatòria (Coneguda com la certificació del logotip CQC) . Mitjançant el logotip de certificació CQC , es garanteix que els productes compleixen amb la qualitat , seguretat , protecció del medi ambient i les normes de funcionament . La certificació abasta més de 500 tipus de productes . Els seus objectius : Protecció de la propietat personal , la seguretat i la protecció dels interessos dels consumidors , la millora de la qualitat del producte de les empreses nacionals , la millora de la competitivitat dels productes en el mercat internacional i també un millor accés al mercat nacional per als productes d'empreses estrangeres . CQC es presenta com l'autoritat de certificació Xina i té un alt reconeixement de marca entre la comunitat internacional . La certificació millora enormement la imatge de marca corporativa.




IQNet

IQNet és una entitat certificadora d'àmbit internacional , que agrupa més de 30 dels principals organismes certificadors de diferents països.

Algunes de les entitats certificadores que participen en IQNet són les següents: AENOR (Espanya), AFNOR (França), AIB (Bèlgica), ANCE, CQC (Xina), DQS (Alemanya), DS (Dinamarca), FONDONORMA (Veneçuela), HKQAA (Hong Kong), Inspecta (Finlàndia), Iram (Argentina), JQA (Japó), KFQ (Korea), MSZT (Hongria), Nemko AS (Noruega), NSAI (Irlanda), PCBC (Polònia), Quality Àustria (Àustria), RR (Rússia), SQS (Suïssa), NSAI (USA), etc.

Els certificats IQNet
Els certificats que ofereix IQNet serveixen perquè empreses i organitzacions puguin acreditar a nivell mundial que estan certificats en una determinada directriu.




ISO9001

La Norma ISO 9001:2008 elaborada per l'Organització Internacional per a l'Estandardització (ISO), especifica els requisits per a un Sistema de gestió de la qualitat (SGC) que poden utilitzar-se per la seva aplicació interna per les organitzacions, independentment de si el producte o servei ho brinda una organització pública o empresa privada, qualsevol que sigui la seva mida, per a la seva certificació o amb fins contractuals.

Depenent del país, pot denominar la mateixa norma "ISO 9001" de diferent manera agregant la denominació de l'organisme que la representen dins del país: UNE-EN-ISO 9001:2008 (Espanya), IRAM-ISO 9001:2008, etc., acompanyada de l'any de l'última actualització de la norma. ISO 9001: Conté l'especificació del model de gestió. Conté "els requisits" del Model.








LVD

La Directiva de baix voltatge (LVD) 2006/95/CE és una de les directives del mercat únic més antics adoptades per la Unió Europea abans que l'enfocament de "Nou" o "Global". [1] La Directiva estableix objectius generals comuns per a les normes de seguretat, de manera que que l'equip elèctric aprovat per qualsevol país membre de la UE serà acceptable per al seu ús en tots els altres països de la UE. La Directiva de baix voltatge no subministra cap normes tècniques específiques que s'han de complir, en lloc de confiar en els estàndards tècnics de la CEI per guiar els dissenyadors per produir productes segurs. Els productes que s'ajustin als principis generals de la Directiva de Baixa Tensió i les normes particulars de seguretat pertinents estan marcats amb la marca CE per indicar el compliment i l'acceptació en tota la UE de la CE. La conformitat s'afirma pel fabricant sobre la base de la seva avaluació de la conformitat.








SGS

SGS S.A., juntament amb les seves filials i empreses conjuntes, proporciona serveis d'inspecció, verificació, assaigs i certificació. SGS opera amb 70.000 empleats distribuïts en més de 1.350 oficines i laboratoris arreu del món. 

El nucli dels seus serveis el constitueixen els seus serveis d'inspecció per a la verificació de la quantitat, el pes i la qualitat dels productes comercialitzats, els Serveis d'assajos provar que la qualitat i el funcionament dels productes compleix amb diferents normatives de seguretat i salut, serveis de Certificació per garantir que els productes, sistemes o serveis compleixen amb els requisits de les normatives establertes pels governs, entitats normatives o els clients de SGS, i serveis de Verificació per provar que els productes i serveis compleixen amb les normatives tant locals com globals.




AOV

AOV és l'empresa líder i innovadora en l'àrea d'inspecció , verificació , assaigs i certificació a la Xina i manté estreta amb nous estàndards i la tecnologia tot el temps, segueix endavant amb la innovació contínua . Recentment , es presta gran atenció a la R + D en el medi ambient , l'eficiència energètica i els camps de baixa emissió de carboni.

AOV és àmpliament reconegut a nivell nacional i internacional, amb la millora constant de la professió i la qualitat del servei.

AOV està acreditada per CNAS i CMA certificacions, i aprovat per la CCA, la CPSC, cooperar amb les autoritzacions nacionals i internacionals, com ara CQC, FCC, Noruega NEMKO, Luxemburg LQMS, etc AOV és membre de l'Associació Xinesa de Normalització i un dels redactors de mètodes de gestió per al control de la contaminació causada per productes electrònics d'informació i les normes associades, també, important participant en la redacció i modificació de tota mena de normes/directives. Serveis d'Internet amb seu i sucursals, gestionar la relació clients a nivell mundial, complir amb els requisits dels clients en matèria de normes i directrius sobre la qualitat, seguretat i salut, la responsabilitat ambiental i social , i el subministrament de la solució final de la zona d'inspecció, verificació, assaigs i certificació.



ATS

ATS és un laboratori de proves aventurat alemany, com una institució de les proves de confirmació, tenim una estreta col · laboració amb molts òrgan de certificació internacional. ATS LAB comparteixen una alta reputació en el mercat internacional.

Twitter Facebook WhatsApp  
  LEDNET  Sallent   Tel. 638315160-636698389  info@lednet.es Avís legal | Disseny Web