Curiositats


Lents LED

Google està provant un lent de contacte intel·ligent que pot mesurar els nivells de glucosa en les llàgrimes al seu lloc.  La lent sembla d'or brillant en la seva superfície, però si mires bé veuràs camins daurats de circuits connectats a un diminut sensor. A mesura que les seves llàgrimes lubriquen contínuament l'ull i la lent de contacte, les mostres dels sensors del fluid per la glucosa, un cop per segon.

La idea és que es torna tan còmode que vostè pot controlar el seu estat en tot moment.  Hi ha un anell d'or molt notable que envolta la pupil·la molt bé quan s'usa. Es tracta d'una antena sense fil que enviarà les lectures dels sensors a un telèfon intel·ligent als voltants o en el monitor de glucosa.

Un diminut llum LED blau en el contacte també pot ser activat com una notificació ha glucosa nivells arribant a nivells alarmantment alts o baixos.

Tot això prové d'una associació entre el Sensing Lab sense fil de la Universitat de Washington, on sota el Professor Brian Otis han estat investigant aquesta tecnologia des de fa anys. 





LED Sense driver

Nou LED GU10 COB que funciona sense driver. Tradicionalment la halògena LED GU10 ha de funcionar amb un driver, per tal que el voltatge sigui de continu, amb aquest no LED COB no és necessari cap driver, funciona directament amb corrent altern i es pot regular directament. És un nou LED SAMSUNG COB amb nova patent en el dissipador de calor, la lent (format de 38° i  60°) i l’aïllant.Amb aquest nou format LED COB AC directe la garantia és de 4 anys.Les característiques bàsiques són:

  • AC110/240V
  • 360lm±5% (3000K)
  • 410lm±5% (4000K)
  • CRI>80Ø50*H60mm
  • Factor de potència 0,92


NEW YORK amb LEDS


El 2017 tots els fanals de la ciutat, uns 250.000 fanals, seran substituïdes per moderns llums LED, va anunciar Michael Bloomberg, alcalde de New York.

Aquest canvi suposarà per a la ciutat un estalvi de 14 M$ a l'any. 6 M$ per la disminució del consum d'energia i 8M$ en manteniment de les lluminaries. 

El consum d'electricitat d'aquestes llums és molt inferior al de les bombetes de vapor de sodi (VSAP) que fan servir actualment. 

A més, la durada de les de vapor de sodi és de 6 anys, enfront dels 20 anys de les LED.

Twitter Facebook WhatsApp  
  LEDNET  Sallent   Tel. 638315160-636698389  info@lednet.es Avís legal | Disseny Web